Med vores PayBuddy app er det slut
med at slæbe rundt på mønter!

PayBuddy er din smarte og sikre betalings-app

Har du prøvet at stå ved en snackautomat og savle over en chokoladebar eller sagt til ungerne, at de desværre ikke kan prøve Postmand Per bilen i storcentret, fordi du ikke har mønter på dig? Med vores PayBuddy app skal du blot have din mobiltelefon eller dit betalingskort med for at stille den værste sult eller undgå skuffede unger. Du finder også vores PayBuddyløsning i arkademaskiner og vaskerier. Installér app’en på din mobil, tilknyt dit betalingskort og du er igang. Du behøves kun at have adgang til internettet, og tændt for din telefons Blueetooth.

Hvad koster det at bruge PayBuddy?

Paybuddy app’en er naturligvis gratis. Den fås til både Android og Apple telefoner. Prisen, på de varer og ydelser der købes via Paybuddy app’en, prissættes af maskinens ejer. Den pris, der vises i Paybuddy app’en, er den, som vil blive trukket på dit kort.

Hvor kan jeg anvende PayBuddy?

Du finder PayBuddyløsningen i bl.a. vaskerier, arkader, morskabsautomater, brusere på campingpladser og slik- og sodavandsautomater. Du kan kende maskiner og automater, der understøtter PayBuddy på, at de har et tydeligt klistermærke påsat.

Er det sikkert at anvende PayBuddy?

Naturligvis! Dine data, herunder personlige oplysninger og kreditkortinformationer, opbevares sikkert og fortroligt. Dine betalinger behandles af en anerkendt betalingsudbyder. PayBuddy har intet kendskab til dine kreditkortoplysninger.

Se her, hvor simpelt det er at bruge PayBuddy …

Paybuddy piktogram installer app

Hent først PayBuddy app’en i Apple Store eller Google Play. Åbn derefter app’en.

paybuddy piktogram find maskine nr2

Vælg på listen blandt tilgængelige maskiner/automater og deres tilbud.

PayBuddy piktogram betaling nr3

Betal og nyd! Du kan gemme dine kreditkortoplysninger nemt og sikkert i app’en.