PayBuddy er din smarte,
kontantløse betalingsløsning

PayBuddy – nem og sikker betaling med mobilen

PayBuddy blev grundlagt i 2017 af Kim Lindberg og Jan Francke-Larsen ud fra en idé om at gøre det muligt at betale med mobilen på maskiner og automater, som ellers kun kunne tage imod mønter via et traditionelt møntindkast. Hos forbrugerne er der ikke mange, der længere går rundt med mønter på lommen, og for opstillerne er håndtering af kontanter dyrt og tidskrævende.

Vi har hjertet med på arbejde …

… Men også hjernen. Vi er passionerede omkring vores arbejde og sætter gensidig respekt højt. Aftaler skal overholdes og tilgodese begge parter.

Vi ønsker ikke bare at møde fremtiden …

… Vi vil være med til at forme den. Hos PayBuddy udtænker vi løsninger, der imødekommer fremtidens forbrugere.

Fra idé til virksomhed i rivende udvikling på få år

Mange gode idéer forlader aldrig skitseblokken og ender deres dage i skrivebordsskuffen. Det, ønskede vi ikke, skulle ske for os. Vi var sikre på, at vi stod med et helt unikt produkt – et produkt udviklet med lige dele teknisk indsigt og strategisk sans – samt et ønske om at være på forkant med fremtidens betalingsløsninger og imødekomme de udfordringer mange opstillere står med i dag. Og måske en del af successen også kan tilskrives vores jyske stædighed og vilje. At give op var ikke en mulighed.

Fra Danmark til Norge og Finland
Selvom PayBuddy blev startet i den solide jyske muld, er vores løsninger allerede tilgængelige flere steder på de skandinaviske markeder. Sammen med vores samarbejdspartnere har vi sikret, at vi kan tilbyde vores løsninger lige dér, hvor du som opstiller har behov for det.

Kundeservice du kan regne med
Hos PayBuddy er det vigtigt, at både forbruger og opstiller har en tryg oplevelse ved brug af vores løsninger. Vi står klar, snart sagt, døgnet rundt for at sikre dette. Hvis du har spørgsmål, spændende idéer eller gode eller dårlige oplevelser så kontakt os endeligt, så finder vi helt sikkert en løsning.

Skal vi skræddersy en PayBuddyløsning til din virksomhed?

Vi tager gerne en snak om dine behov og kommer med en køreklar løsning til dig.
Skriv til Kim eller Jan på nedenstående mail eller giv os et kald på tlf. 3039 8020.

Folkene bag PayBuddy

Kim Lindberg

Kim Lindberg

Co-founder

Kim er uddannet hardwareingeniør med lang erfaring indenfor udvikling af embedded hardware til bl.a. el-kørestole, industrisensorer og scenelys. Det mest spændende ved en opgave er at løse en kundes specifikke udfordring og levere en god robust løsning. Har du brug for en specifik løsning så kontakt os, og vi finder sammen det, der passer til dig.

Jan Francke-Larsen

Jan Francke-Larsen

Co-Founder

Jan er uddannet softwareingeniør og har arbejdet med alt fra centrale mainframes til store distribuerede systemer på alle typer enheder fra embeddede- og IoT devices til tablets, smartphones og PC’er. Det spændende er ikke nødvendigvis løsningen i sig selv, men det forretningsbehov den understøtter. Skal vi finde løsningen, der matcher dit behov?