Tiltræk flere kunder til dine maskiner
med PayBuddys nemme betalingsløsning

PayBuddy er brugervenligt, billigt og driftsikkert

Som opstiller får du med PayBuddy en billig og sikker betalingsløsning til dine maskiner og automater. Slut med at køre landet rundt for at tømme automater for kontanter. PayBuddy monteres let i din automat og kan virke samtidigt med standard møntindkast. Du kan let følge din omsætning via vores backend system og således holde øje med, om dine maskiner fungerer og tjener penge.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud, eller hør nærmere om vores løsninger.

Hvad koster det at bruge PayBuddy?

Løsningen koster et månedligt gebyr pr. maskine, samt et mindre transaktionsgebyr for den enkelte betaling. Kontakt os, så finder vi en løsning samt en pris, der passer til netop dit behov.

Hvor kan jeg anvende PayBuddy?

PayBuddyløsningen fungerer i maskiner og automater med møntindkast, f.eks. NRI G13 og Comestero RM4/RM5. Vi understøtter også slik- og sodavandsautomater med vores kortterminal, Payter P66.

Er det sikkert at anvende PayBuddy?

Naturligvis! Dine data opbevares sikkert og fortroligt. Før PayBuddy kan håndtere betalinger på dine vegne, udformer vi en kontrakt, der beskriver vores ansvar og forpligtelser, og som sikrer dig juridisk.

Fordelene ved PayBuddy er til at få øje på …

Slut med kontant håndtering

Paybuddy kan fungere ved siden af – eller helt erstatte dit møntindkast. Du sparer tid og timeløn på tømning, og du undgår tyveri og opnår dermed en større kundetryghed.

Driftsikker og internetfri løsning

PayBuddyløsningen kræver ikke internetforbindelse, men fungerer via telefonens Bluetooth. Det sikrer, at kunderne altid kan benytte automaterne.

Pengene direkte ind på din konto

Du skal faktisk ikke selv røre en finger! Vi sætter pengene direkte ind på din konto en gang om måneden.

Online overblik over omsætning

Via Paybuddy’s online dashboardløsning, kan du nemt følge med i omsætningen på dine maskiner.

Teknikken bag PayBuddy

PayBuddy fungerer helt lavpraktisk ved, at der installeres et stykke specialudviklet hardware i den pågældende maskine eller automat. Det hardware snakker så sammen med vores PayBuddy app via telefonens Bluetooth.

Se vores produkter i shoppen
Foruden installation af PayBuddy i maskiner og automater, tilbyder vi også vekselkasser med systemet integreret. I vores onlineshop kan du læse mere om de produkter, vi tilbyder.

Gå til shoppen

paybuddy vekselkasse betaler med mobil 01
paybuddy vekselkasse betaler med mobil 02